Direktlänk till inlägg 22 februari 2009

Skidor, fotboll och bandy idag...

Av Tobias Johansson - 22 februari 2009 10:13

Gjorde återigen en hyffsad dag igår. Det går fint just nu. Idag finns det massor av spel som är värde i tycker jag. Men jag har valt att lyfta fram en del spel med ganska höga odds men högst troliga.  

Petter Northug - Dario Cologna, 2:a, 2.35 Denna är tagen på stört! Northug är inte bra i den klassiska delen av loppet och kommer ligga långt efter när de börjar köra fristil. Cologna däremot  klarar av båda disciplinerna. jag tror Cologna kommer vara långt före Northug i mål. grymt odds.  


Petter Northug - Lukas Bauer, 2:a, 2.25

Samma här bortsett från att Bauer är grym i den klassiska delen. Går det som det brukar i klassiskt här kommer Northug nog vara runt minuten efter Bauer vid Bytet av skidor. Bra odds som jag gärna tar


Wolverhampton - Cardiff, fler än 2,5 mål, 2.00
Wolves hemma betyder oftast många mål. Lägg där till at Cardiff är i bra form vilket gör att de kommer göra mål. Jag tror matchen slutar 3-2.  

Lecce - Lazio, fler än 2,5 mål, 2.10
Både Lecce och Lazio brukar bjuda på ett antal mål. Sen läcker båda lagen bakåt för tillfället och oddset är taget direkt.  

Vetlanda BK - Edsbyns IF, 2:a, 1.90
Att Bandyns suverän får 1.90 i odds är bra vilket jag plockar direkt. Visserligen en svår match men jag tycker inte Vetlanda har vart så heta det sista. Edsbyn är alltid heta.  

Broberg/Söderhamn - Gripen/Trollhättan, 1:a, 1.70
Riktigt bra spel på Broberg som gått fint den sista tiden. Hemma Mot ett ganska svagt Trollhättan kan det bara gå på ett sätt. tror hemmalaget vinner ganska komfortabelt.  

IK Sirius - IFK Motala, 1:a, 1.30 Dagens BÄSTA och säkraste spel. Sirius har vart grymma hela säsongen är lär inte sluta än då de har fin form. Motala däremot är riktigt under isen för tillfället och jag tror Sirius kommer dunka dit dom med flera bollar.

se min bättre blogg: http://bettipset.blogspot.com/

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tobias Johansson - 7 mars 2009 15:00

Kolla min andra blogg: www.bettipset.blogspot.com Den uppdateras dagligen. ...

Av Tobias Johansson - 5 mars 2009 15:19

Se min andra blogg: www.bettipset.blogspot.com

Av Tobias Johansson - 3 mars 2009 11:18

Kolla min andra blogg: www.bettipset.blogspot.com

Av Tobias Johansson - 27 februari 2009 19:31

Kolla min andra blogg för dagens speltips!!! adressen är : http://bettipset.blogspot.com/ Den bloggen är mer aktiv.Idag är tipsen på Bundesliga 1 och 2 samt serie B. ...

Av Tobias Johansson - 25 februari 2009 11:49

Se min andra blogg som jag uppdaterar oftare: http://bettipset.blogspot.com/...

Ovido - Quiz & Flashcards